ingyenes
webstatisztika
Kamagra Jelly 100mg | Kamagra Eladó

Kamagra Oral Jelly

 

Kamagra Jelly potencianövelő szerről általánosságban

Kamagra Jelly a Kamagra potencianövelő termékcsalád egyik leghatásosabb tagja, amely az erektilisz diszfunkciót (merevedési zavart) hivatott kezelni, de már jelentősen többen szedik merevedési probléma nélküli férfiak is, mivel akárkinekajánlott, aki nem szed nitrátot tartalmazó szert. Hasonlóképpen más potencianövelő gyógyszerekhez, az úgynevezett 5. típusú foszfodieszteráz gátlók csoportjába tartozik, és rendkívül sebességgel ér el eredményt. Kamagra Jelly az elmúlt éveklegkeresettebb potenciafokozó terméke.

Kamagra Jelly potencianövelő szerről általánosságban

Kamagra Jelly előnyei:

– hihetetlen sebességű felszívódás és hatás

– Merevedési zavarban érintett és nem szenvedő férfiaknak is egyaránt javallott

– Hosszú távú napi használat után lévő abbahagyáskor sem alakul ki erekciós probléma

– Kellemes fogyasztás, belekeverhető üdítőbe

– Minden napra különböző íz az egy hetes csomagnak köszönhetően (One week pack)

 

Kamagra Jelly pozitív hatásait nem tudják a kutatók felsorolni, akik büszkék az Ajanta Pharma legfiatalabb és ha nincs szerencsénk, akkor egészségünket is kockára tehetjük a hamisítvánnyal.

 

 

Kamagra Jelly ára

Kamagra Jelly 100 mg hatóanyagot tartalmazó tasakokban vehető meg, a csomag 7 különböző ízesítésű zselét tartalmaz. Kamagra Jelly ára 1 500 forint körül van zacskónként, ettől kedvezőbb áron beszerezhető termék gyanút kell, hogy ébresszen a vásárlóban. A pár száz forintosgyógyszerek szinte biztos, hogy olcsó utánzatok rossz minőséggel, amelyek károsak is lehetnek. Az Ajanta Pharma 2010-ben kiadott közleménye szerint a az előállítás zacskónként 850-950,-Ft-ba kerül. Ha ehhez még hozzáadjuk a szállítási költségeket Indiából és az ezt eladó internetes gyógyszertár minimális hasznát, akkor a kisebb mennyiség esetén 1500-2000ft, a nagyobbmennyiség esetén akár 1000ft-os ár is lehetséges. Az ennél olcsóbban kecsegtető termékek minden bizonyossággal hamisak, és veszélyesek.

 

Kamagra Jelly külső jellemzői

Kamagra Jellytasakonként csomagolva kapható potenciajavító készítmény. Mivel zselé, hatásosabban szívódik fel a szervezetben, ezért elképzelhetetlenül gyorsantud eredményt produkálni. Kinézete egy téglalap alakú kis tasak amelyben 5g folyékony gél található meg, ami tartalmazza természetesen az egy adag elfogyasztásához szükséges 100 mg módosított szildenafil- citrátot. A tasakokra eredeti nevén Kamagra Oral Jelly íródott, ezen felül fel van tüntetve még rajta a téltelszám és a lejárati és gyártási idő is. Az „one week pack” csomag 7 különböző ízű tasakot rejt, amely tartalmaz egy-egy a hét minden napjára gyártott más-más ízesítésű Kamagra Jelly 100mg-ot. A doboz alul és felül nem nyitható, hiszen egy szivárványban csillogó Ajanta hologramos zárral van ellátva, amely nem teszi lehetővé, hogy látható nyomok nélkül felbontsuk a dobozt.

 

Kamagra Jelly 100 mg kiszerelése – Minden napra egy tasak

Kamagra Jelly 100mg potenciajavító terméket okosan és marketing fogásként az egy heti csomag nevet adták készítményüknek, amely már sokkal több embernek kellett és nagyon gyorsan megugrottak az eladások. Változatos ízeivel Kamagra Jelly 100mg nagyon kedveltté vált nem csak potenciafokozó hatása miatt, hanem a használata közben a fokozott vérbőségnek köszönhető méretnövekedés miatt, amely persze csakaddig tartott, amíg a zselét használták mivel akkor sokkal nagyobbra tágult a pénisz barlangos teste. Mindennapi használatra teljesen alkalmas Kamagra Jelly 100mg méltó ellenfele lett a szintén Sildenafil tartalmú Viagrának. ******************************************

Kamagra Jelly piacra kerülése óta nagy fejlődést mutat a hírneve és értékesítési mutatói tekintetében is. Kamagra Jelly megjelent, mint ’one week pack, azaz mint ’egy hetes csomag’ és generációkra, úgynevezett „Vol”-okra (Volumen) bontották a piacon való megjelenés dátuma szerint.

Így született meg a ’Vol 1’, ’Vol 2’, ’Vol 3’, ’Vol 4’. Minden ’Vol’ ízesítéssel jelentette meg Kamagra Jelly 100mg terméket.

1. Kamagra Jelly: vanília, babán, ananász, eper, narancs, erdei gyümölcs, vajkaramella

2. Kamagra Jelly: mentol, rózsa eszencia, mangó, citrom

3. Kamagra Jelly: litchi, guava, karamell, málna, kiwi, füge, zöldalma

4. Kamagra Jelly: méz, kóla, kókusz, őszibarack, vegyes gyümölcs, sárgabarack, golgota virág gyümölcse.

Kamagra Jelly forgalmazója

Kamagra Jelly forgalmazója

Kamagra Jelly forgalomba hozója az Indiában található Ajanta Pharma LTD. Az Ajanta az első cég, amely kitalálta a potenciajavító szerek zselé változatát a világon. Kamagra Jelly 100 mg kifejlesztését az indokolta, hogy az emberek keresték a számukra megfelelő potenciaerősítő gyógyszert mind minőségben, mind árban, amely a legrövidebb idő alatt szívódott fel a spontán együttléthez. Mert a zselé hatása hamar érezhető, nem volt kérdéses, hogy a férfiak hamarosan rátalálnak az új kedvencükre. Kamagra Jelly a világ legdesignosabb és a világon a legkeresettebb potenciafokozó készítmény. Ezen kívül az Ajanta Pharma cég minden évbenkijön valami újdonsággal, amelyet a vásárlók nagyon szeretnek.

Az Ajanta Pharma Limited székhelye Mumbai. Címe: Ajanta House, Charkop, Kandivili. Maharasthra, India. 1973-ban jegyezték be és az üzleti világban, azóta hatalmas utat járt be. Központi területe a kutatás. Összességében elmondható, hogy az Ajanta Pharma sok területen rendelkezik érdekeltséggel.

 

Kamagra jelly 100mg nőknek

Kamagra Jelly 100 mg férfiak számára találták ki, ezért nők elvileg nem használhatják. nők nem vettek részt a gyógyszer tesztelésében, ezért nem lehet tudni, milyen hatással van pontosan a női szervezetre. Ettől függetlenül a tapasztalatok azt mutatják, hogy a hölgyek is alkalmanként igénybe veszik a Kamagra jelly 100 mg potencianövelő szert. A hatása nem lesz olyan, mint a férfiaknál; a felmérések szerint minden második nőnek használ. Mivel a 100 mg egy férfinak egyszeri adag, a nőnek csökkenteni kell az adagolást. Ilyen esetben fél adag alkalmazása is elég, figyelembe véve az ellenjavallatokat is. De a legjobb ha nem alkalmazza a készítményt nő mivel a betegtájékoztató sem ajánlja ezt.

 

 

Kamagra Jelly 100mg rendelésre

Kamagra Jelly 100mg –ot az interneten lehet megrendelni, ahol az webes gyógyszertárak internetes áruházai teszik lehetővé abeszerzést. A megrendelő 1-2 napon belül hozzájut a megrendelt termékhez, attól függően, hol lakik megrendelő és milyen módját választja a kézbesítésnek.

A kipostázás diszkréten történik, nincs feltüntetve a csomag tartalma, és a feladó magánszemély, ezzel is elősegítve a tapintatosságot az esetleges kérdezősködésekben a postástól. Semmilyen formában nem történik utalás a csomag mibenlétére. Kamagra Jelly rendeléséhez az űrlap kitöltése és néhány kattintás kell csak, és a szükséges visszaigazolás után valós rendeléssé válik, amelyet általában előreutalással, vagy postai utánvétellel rendeznek.

 

Kamagra Jelly 100mg a fórumokon

Kamagra Jelly 100mg a fórumokonNem meglepő módon a az emberek nagyrésze szeret tájékozódni Kamagra Jelly 100mg vásárlása előtt. Meg akarja tudni, mekkora mennyiség felel meg legjobban az igényeinek, esetleg más termék iránt is kérdezősködik.

Kamagra Jelly 100mg potenciajavítóután való kutakodás során az internetről lehet megkapni a legrészletesebb információt a készítményről és el lehet dönteni, mennyire szimpatikus a márka. A vevők befolyásolására van lehetőség, hisz „tapasztaltabb potencianövelő alkalmazók” rendre elmondják véleményüket. Kamagra Jelly gyógyszerrel kapcsolatban is érdekes tippekre lehet kapni és a kérdéseinkre is válaszokat kaphatunk a legtöbb fórumon.

„Mostanság elég sokat irkáltok a “Kamagra” nevű szerről. Szeretném, ha valaki őszintén leírná a mellékhatásait, illetve akiknek van tapasztalata a DP-vel és ezzel a szerrel is, írnának valamiféle összehasonlítást. értem ez alatt: szex minősége, tartósság, megbízhatóság, magabiztosság, mellékhatások…. illetve melyik jobb? a zselé vagy a tabletta? Valamint nem utolsó sorban egy helyet ahol tuti Kamagrát lehet beszerezni.. / nemrég kaptam egy kéretlen levelet “Nagy Béla” nevű Kamagra Zselé/tabletta árusító emberkétől, gondolom innen bogozta ki a címem, mint még sok más címet is ahogy láttam…

„A Kamagra elősegíti a libidót is, nem csak a merevedést.”

 

Ezértbeszerzés előtt ajánlatos körbenézni az internetes fórumokon.

 

Kamagra Jelly 100mg tárolása

Kamagra Jelly 100 mg tárolása nem különbözik más gyógyszerek tárolási feltételeitől. Minden külső behatástól védeni kell és ha van rá mód, az eredeti csomagolásban ajánlatos tartani. Az egészségügyi előírásokat betartva tiszta körülmények között kell gyermek által nem elérhető helyen tárolni maximum 30 C-on. A dobozon jelzett szavatossági időre oda kell figyelni, a szavatosság lejárta után ne használja fel a terméket.

Kérdezze meg gyógyszerészét, ha nem ismeri a lejárt szavatosságú gyógyszerek elhelyezésének szabályozását. A gyógyszereket semmiképpen sem szabad kukába dobni. Másnak ne adja oda a fel nem használt Kamagra Jelly 100mg potenciafokozó készítményét, mivel egészségügyi problémákhoz vezethet!

 

Kamagra Jelly hatásairól a Kamagra Jelly oldalunkon sokmindent megtudhat! Kamagra Jelly 100mg rendelés pénzvisszafizetési garanciával!